Τα Νέα Σε Τίτλους :
12
Ιουνίου

H Οδύσσεια Των Κατοίκων της Οδού Ιθάκης στο Καματερό Συνεχίζεται… (VIDEO)

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Οι κάτοικοι της οδού Ιθάκης στο Καματερό σήμερα 12-6-2014 και ώρα 7.00 μ.μ αποφάσισαν να εμφανιστούν δυναμικά μπροστά στο Δημοτικό Συμβούλιο, διεκδικώντας να λάβουν απαντήσεις  στα ερωτήματά τους.
    Επέλεξαν αυτήν την οδό ίσως, γιατί ο Δήμαρχος ήταν πολύ απασχολημένος για να τους ακούσει  στο γραφείο του, γεγονός το οποίο δεν μπόρεσε να αποφύγει στην συνεδρίαση όμως του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Μία κάτοικος προσπάθησε με λίγα λόγια να εκθέσει την κατάσταση που επικρατεί στην οδό …Ιθάκης συνοπτικά τα τελευταία 30 χρόνια. Κάλεσε μάλιστα τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους να έρθουν στην οδό Ιθάκης για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα.
    Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών επιβεβαίωσε ότι όλες οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Καματερού επέλεξαν να μην κατασκευάζουν την οδό Ιθάκης. Δήλωσε ότι η τωρινή Διοίκηση του Δήμου τόλμησε να ξεκινήσει το έργο και υποσχέθηκε ότι θα το ολοκληρώσει. Ελπίζουμε το « από Δευτέρα» που είπε να ισχύσει…
    Ο Επίμαχος δεν θα σταματήσει να είναι  δίπλα στους κατοίκους μέχρι να ολοκληρωθεί η «Οδύσσεια» τους, γιατί ακόμα και το ταξίδι του Οδυσσέα για την Ιθάκη διήρκεσε 10 χρόνια.

Ο Επίμαχος

   <<Σύντομα θα αναρτηθεί το σχετικό βίντεο.>>

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Facebook LikeBox