Τα Νέα Σε Τίτλους :
21
Ιουνίου

Υπό "Απειλές" Η Συνέχιση Των Εργασιών Στην Ιθάκης

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Μία  μικρή ομάδα κατοίκων  και το δημοσίευμα του Επίμαχου ανέσυραν  στην επιφάνεια  τι κρύβεται πίσω από το θέμα και ίσως τελικά  ολοκληρωθούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Ιθάκης. Η χιλιοειπωμένη έκφραση « Από Δευτέρα…» με την οποία δεσμεύτηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου διατήρησε την παραδοσιακή της χρήση.
Αναμένουμε να δούμε αν οι απειλές κατά του Δήμου και του εργολάβου που έχει αναλάβει το έργο  για διακοπή των εργασιών θα συνεχιστούν ή θα σωπάσουν.
Η νέα διοίκηση του Δήμου συνεχίζοντας το έργο τους και την επόμενη πενταετία μετά την επανεκλογή τους στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές δείχνει αποφασισμένη να αντιμετωπίσει όλα τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί, θα τα καταφέρει όμως? Όλες οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Καματερού διαπιστώνουμε ότι είχαν επιλέξει την επιλεκτική αδιαφορία. Μήπως οι απειλές όλα αυτά τα χρόνια έβρισκαν στόχο και έπιαναν τόπο?
Οι απαντήσεις θα έρθουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα δούμε τελικά   αν το δίκαιο και το συμφέρον μπορούν να συνυπάρχουν.

Επίμαχος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox