Τα Νέα Σε Τίτλους :
20
Ιουλίου

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Λινάρης νέος πρόεδρος στους Αγ. Αναργύρους, ο Αλβέρτος Παπαδάκης στην τεχνική ηγεσία

Κατηγορία Τοπικά Νέα

 Ντελίριο  ενθουσιασμού επικρατεί στις τάξεις των φίλων του ΓΣ Αγ. Αναργύρων, μετά τις πολύ ευχάριστες εξελίξεις που σημειώθηκαν κυρίως στα διοικητικά δρώμενα του ιστορικού συλλόγου.

 

 Συγκεκριμένα πρόεδρος του συλλόγου ανέλαβε ο γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας Βασίλης Λινάρης ο οποίος βέβαια γνωρίζει άριστα τον χώρο του ποδοσφαίρου και κυρίως του αθηναϊκού ποδοσφαίρου από την πορεία του σε αυτόν.

 Με το άκουσμα αυτής της εξέλιξης στον σύλλογο με την ανάληψη δηλαδή της προεδρίας του διοικητικού συμβουλίου από τον Βασίλη Λινάρη ο οποίος πλαισιώνεται από ικανότατα στελέχη, με ανακοίνωσή τους οι φίλαθλοι του συλλόγου, η δημοτική αρχή της πόλης, παράγοντες και οι παλαίμαχοι του ιστορικού Γ.Σ. Αγ. Αναργύρων τόνισαν ότι από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό του νέου προέδρου Βασίλη Λινάρη όπως; επίσης ότι θα συμπαρασταθούν στις πρωτοβουλίες του και στην προσπάθειά του.

Ο νέος πρόεδρος του Γ.Σ. Αγ. Αναργύρων από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του έτρεξε όλα τα θέματα της ομάδας του. Η πρώτη του κίνηση ήταν να κλείσει όπως κι έγινε ικανότατο προπονητή. Έτσι έκλεισε συμφωνία με τον γνωστό και έμπειρο τεχνικό Αλβέρτο Παπαδάκη(φωτό) ο οποίος είναι από τα καλύτερα ονόματα του χώρου και της κατηγορίας. Στις προθέσεις του νέου προέδρου του συλλόγου των κυανέρυθρων που θέλει να δώσει μια άλλη προοπτική σε αυτόν είναι να μείνει  ο βασικός κορμός της ομάδας αλλά και να αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και την ομάδα ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι επαφές με γνωστούς παίκτες και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα στον τομέα αυτό. Εξάλλου ο έμπειρος γκολκίπερ της ομάδας Γιώργος Σαράντης που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής πορείας της ομάδας στον δεύτερο γύρο την περσινή σεζόν σε δηλώσεις που έκανε τόνισε: "Στόχος μου είναι να συνεχίσω την πορεία μου και να προσφέρω στην ομάδα της καρδιάς μου".

 

Πηγή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox