Τα Νέα Σε Τίτλους :
06
Μαΐου

Μαρία Στίγκα: Η απερχόμενη Διοίκηση είναι αναγκαίο να αντικατασταθεί από ανθρώπους που αγαπούν την πόλη

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Ποιοι ήταν οι λόγοι της συνεργασία σου με την δημοτική παράταξη ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.

Παρά τις πολύμηνες προσπάθειες δημιουργίας μιας ευρύτερης συνεργασίας για να αλλάξει η αποτυχημένη Διοίκηση του Δήμου, δυστυχώς προσωπικές φιλοδοξίες και … άλλα τινά οδήγησαν σε αποτυχία το όλο εγχείρημα. Επειδή τα προβλήματα της πόλης είναι διαχρονικά και κοινά για όλους, αποφάσισα να συνεργαστώ με την μόνη Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" με επικεφαλής τον Σταύρο Νικητόπουλο.


Πως κρίνεις την πορεία της σημερινής δημοτικής αρχής και για ποιους λόγους δεν πρέπει ο Νίκος Σαράντης  να πάρει άλλη μία θητεία;


Όσοι βιώνουμε , δημότες και επαγγελματίες, καθημερινά τα τελευταία 13 χρόνια την συνεχή υποβάθμιση του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού σε όλους τους τομείς (καθαριότητα, συγκοινωνία, φωτισμό, ασφάλεια, εκπαίδευση, τοπική αγορά κ.α.) γνωρίζουμε ότι η απερχόμενη Διοίκηση είναι αναγκαίο να αντικατασταθεί από ανθρώπους που αγαπούν την πόλη, έχουν όρεξη για δουλειά και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την αναβάθμισή της.




Σε ποιους τομείς υποφέρει περισσότερο το Καματερό και σε ποιους οι Αγιοι Αναργυροι;

Όταν το 2010 έγινε η συγχώνευση των Δήμων Αγίων Αναργύρων και Καματερού ήταν προφανές ότι θα αποτύχει. Τα προβλήματα του Καματερού είναι πολλά και διαχρονικά (η μη εφαρμογή  σχεδίου πόλης, η ανυπαρξία πεζοδρομίων, η έλλειψη υποδομών, ο ελλιπής φωτισμός , η αντιπλημμυρική θωράκιση)  και παραμένουν άλυτα.

Ανάλογα οι Άγιοι Ανάργυροι στερούνται βασικών υποδομών και το γεγονός αυτό μετέτρεψε την πόλη σε παρία της Δυτικής Αττικής, σε αντίθεση με γειτονικούς Δήμους, που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε ανάπτυξη. Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι όλοι οι εμπορικοί δρόμοι των Αγίων Αναργύρων έχουν να ασφαλτοστρωθούν 20 χρόνια.


Έχεις μία πλούσια πολιτιστική δράση. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν ακόμη περισσότερα ποιοτικά καλλιτεχνικά  δρώμενα.

Αναμφίβολα ο Δήμος έχει υποχρέωση να στηρίζει πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που στοχεύουν στην πνευματική ανέλιξη των δημοτών του και προς την κατεύθυνση αυτή, όπως έκανα πάντα και στο παρελθόν, θα συνεχίσω, από όποια θέση επιλέξουν οι δημότες. Είναι βαθιά και εδραιωμένη πεποίθησή μου ότι ο πολιτισμός είναι η πιο αποδοτική επένδυση για το μέλλον κάθε Δήμου !

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox