Μια ιδέα γεννιέται… μία πόλη αλλάζει!

Η εκκίνηση του μαγικού ταξιδιού της δημιουργίας ξεκινά από την έμπνευση, την ακαθόριστη μαγική στιγμή που μπορεί να αλλάξει τα πάντα.
Εμπνευση σημαίνει « η ιδιαίτερη ψυχική και σωματική κατάσταση κατά την οποία οι δημιουργικές δυνάμεις του ανθρώπου βρίσκονται σε έξαρση και εκδηλώνονται με πρωτότυπο και επιδέξιο τρόπο.»
Είναι η κατάσταση,  στην οποία ξεπερνάμε τον εαυτό μας, για να μεταμορφωθούμε σε μάγους δημιουργώντας μια αλήθεια για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας διαφορετική. Άλλες φορές ιδεατή, ποιητική, άλλες σαρκαστική και άλλες ίσως στα όρια της ψευδαίσθησης.
Εμπνέω ή εμπνέομαι σημαίνει βάζω στη συνείδηση κάποιου ένα συναίσθημα, μία σκέψη ή ιδέα, η πρόκληση ψυχικής και διανοητικής ευφορίας, η αιτία για την σύλληψη μιας ιδέας. Αυτός που εμπνέει, έχει μια φυσική παρόρμηση και πάθος για δημιουργία και γι’ αυτό μπορεί να συγκινεί και να ενθουσιάζει.
    Ολοι μαζί ανταλλάσοντας απόψεις, σκέψεις, συναισθήματα και εικόνες δημιουργούμε και …ζούμε πραγματικά. Και αλήθεια ποιος γνωρίζει καλύτερα τον τόπο του από τον  εκείνον που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει… στον τόπο του?
    Γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας της σελίδας που φιλοξενεί απόψεις σε όσους είναι δύσπιστοι, σκεπτόμενοι και ανήσυχοι με όσα συμβαίνουν και δεν μένουν απλά αμέτοχοι.
    Οι διαφορετικές απόψεις και κουλτούρες θα ζωντανέψουν  τα ήσυχα δρομάκια  της πόλης των Αγ. Αναργύρων και του Καματερού.
   
                                Ο Επίμαχος

Facebook LikeBox