Τα Νέα Σε Τίτλους :
13
Φεβρουαρίου

Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού ο Περικλής Παπαγεωργίου. Επισφραγίστηκε και τυπικά η συνεργασία με το Δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Επισημοποιήθηκε και τυπικά η συνεργασία του επικεφαλής της “ΙΔΕΑ Πολιτών”, Περικλή Παπαγεωργίουμε τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Σταύρο Τσίρμπα μετά την ανάληψη του πρώτου της Αντιδημαρχίας επιχειρηματικότητας, εξωστρέφειας και ανάπτυξης.

Πρόκειται ουσιαστικά για το επιστέγασμα της συνεργασίας που ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Δήμαρχο, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, και πλέον αποκτά οντότητα. “Με όραμα και καινοτομία, με νέες ιδέες και καθαρές θέσεις, θα εργαστούμε μαζί για να συνεισφέρουμε στην πόλη που αγαπάμε, στην ανάπτυξη και στην αναγνωρισιμότητα που της αξίζει. Αφενός μεν η εμπειρία μου στο επιχειρείν, στον πολιτισμό και την επικοινωνία, αφετέρου δε η διάθεση για συνεννόηση με θεσμούς, φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες, είναι το πλαίσιο για την παραγωγή του επιθυμητού έργου στην πόλη μας” επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Παπαγεωργίου.

 

Πηγή: doxthi.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox