Τα Νέα Σε Τίτλους :
22
Φεβρουαρίου

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Η λέξη «ψυχή» (από το ρήμα «ψύχω», δηλ. «φυσώ», «πνέω») κυριολεκτικά σημαίνει την «ψυχρή πνοή».
Ο ιδιοφυής Δημήτρης Ζαλακούδης,  ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού κατορθώνει με «ψυχρή πνοή» και διαύγεια πνεύματος να χειριστεί με μαεστρία την πολυπλοκότητα των οικονομικών ζητημάτων του Δήμου, συνθέτοντας  έναν γιγάντιο προϋπολογισμό για πρώτη φορά στην ιστορία του…
Δεν έκανε ίσως κάτι ριζοσπαστικό αλλά δούλεψε σκληρά και με κόπο,  κατά κοινή ομολογία.
 
 
Δεν είναι τυχαίο ότι επί τέσσερα (4) χρόνια απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των πολιτών και του Δημάρχου Σταύρου Τσίρμπα   καθώς παραμένει στη θέση του « τσάρου» των Οικονομικών και Αναπληρωτής Δημάρχου, προφανώς αξιολογώντας με ικανοποίηση το έργο του και την προσφορά του  στην Διοίκηση του Δήμου.
 
Τι διαφορετικό όμως έχει ο άνθρωπος πίσω από τον Αντιδήμαρχο των Οικονομικών;
Διακρίνεται για την ανθρωπιά και την αγνή ψυχή με την οποία βουτά κάθε μέρα σε καθαρά νερά.
 
 
 
Στο πρόσωπό του αντανακλάται το χαμόγελο  με γενναιοδωρία,  η ειλικρίνεια που εκφράζεται έντονα, η προσφορά του  με την οποία απλόχερα περιβάλλει όσους ζητούν την βοήθειά του .
 
Είναι γνωστό ότι όταν κάποιος δεν επικεντρώνεται μόνο σε ό,τι αφορά τον εαυτό του, αλλά και σε πράξεις καλοσύνης προς τους άλλους, διαχειρίζεται πιο λειτουργικά τις δυσκολίες της ζωής και της καθημερινότητας. 
 
 
Φανταστείτε έναν κόσμο φτιαγμένο από ανθρώπους με αγνές προθέσεις και γενναιόδωρη καρδιά... σε έναν τέτοιο κόσμο η  οικονομική  και κοινωνική κρίση θα ήταν μια λέξη άγνωστη...
 
Σημασία έχει η προσφορά να γίνεται από καρδιάς και ο Δημήτρης Ζαλακούδης έχει επίγνωση ότι « όταν ο στόχος είναι να κερδίσεις, τότε θα κερδίσεις λίγα και για λίγο. Όταν ο στόχος είναι να προσφέρεις, τότε θα κερδίσεις πολλά και για πολύ.»
 
Αυτός ο άνθρωπος… κρύβεται πίσω από τον τεχνοκράτη, ορθολογιστή, αυστηρό αλλά δίκαιο Αντιδήμαρχο
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox