Τα Νέα Σε Τίτλους :
15
Απριλίου

Να κάνεις αυτό που αγαπάς ή να αγαπάς αυτό που κάνεις;

Κατηγορία Τοπικά Νέα

 

Στη ζωή και στην καθημερινότητα όλα χρειάζονται χρόνο και επιμονή.

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας και Ασφάλειας του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού Δημήτρης Βαβλαδέλης μόλις μέσα σε δύο χρόνια απέδειξε με πράξεις, ωστόσο ότι, πολλές φορές δεν περιμένει τις εξελίξεις αλλά σπεύδει να τις δημιουργήσει «εδώ και τώρα».

 

Δεν κάνει εκπτώσεις στον τρόπο που οραματίζεται και αυτό που προσπαθεί είναι να επιτύχει  τους  στόχους του  με καθημερινό μόχθο.

 

Το πάθος για τη δουλειά του και η ηθική ικανοποίηση από αυτή μεταμορφώνει την καθημερινότητα των πολιτών και δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας και ασφάλειας.

 

Η αγάπη του για τα ζώα είναι περισσή και έχει δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις να έχουν μεγαλύτερη φροντίδα. Δεν είναι τυχαίο ότι εκτός των άλλων  καινοτόμων δράσεων που εφαρμόζει για τα αδέσποτα ζώα, κατάφερε να υλοποιήσει το πρώτο Δημοτικό Κτηνιατρείο στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

 

 

   Η ασφάλεια των κατοίκων είναι η πρώτη του προτεραιότητα και  μαζί με τον Δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα αφιέρωσε  όλες του τις δυνάμεις  να καταφέρουν να γίνει η επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος  και του Τμήματος  Ασφαλείας Καματερού πραγματικότητα.

 

Σε έναν κόσμο γεμάτο περισπασμούς, με μία γενιά έρμαιο του social ego και της αυτοπροβολής ο Δημήτρης Βαβλαδέλης, διακρίνεται σε Αντιδήμαρχο που εργάζεται σαν ακούραστο και φιλόπονο μυρμήγκι…

 

 

Επίμαχος

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox