Τα Νέα Σε Τίτλους :
28
Ιουλίου

Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;". Πολέμα!» Ν. Καζαντζάκης

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Η ομώνυμη οδός Καζαντζάκη στους Αγίους Αναργύρους έφερε στο φως και ανέδειξε ότι η καθιέρωση της απλής αναλογικής αποτελεί καταλύτη  στη δίψα για εξουσία και όχι στο κοινό καλό της πόλης και των πολιτών.

Όταν οι Δήμοι χάνουν χρήματα από  εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, ενώ σε πολλά δημοτικά συμβούλια επικρατεί πολεμικό κλίμα, καθώς η πλειοψηφία των συμβούλων είναι εναντίον του εκλεγμένου δημάρχου αποδεικνύεται ότι όλοι θέλουν να εκλεγούν όχι για να κάνουν κάτι, αλλά για να εμποδίσουν τον άλλο να κάνει.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού εχθές 27 Ιουλίου 2022 παρακολουθήσαμε «live»  εκπαιδευτικό πρόγραμμα πώς  μπορείτε να χάσετε μία χρηματοδότηση που έχει εξασφαλίσει η Διοίκηση Τσίρμπα για την ανάπλαση της οδού Καζαντζάκη στα Μυκονιάτικα  και πώς τα  προσωπικά πολιτικά οφέλη της αντιπολίτευσης υπερβαίνουν το κοινό καλό.

Από χθες το βράδυ οι ψίθυροι των κατοίκων έγιναν φωνές διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι γενναίοι υπήρξαν λίγοι μόλις είκοσι (20) και έλειπε ο ένας  (1) που θα υπερψήφιζε το θέμα. Και δυστυχώς δεν βρέθηκε…

Η θλίψη, η ανασφάλεια και η απογοήτευση των πολιτών για την απόφαση αυτή να μην ψηφιστεί η μελέτη της κατασκευής του έργου σύντομα θα εκφραστεί  και θα δώσει  την απάντηση που χρειάζονται  σε όσους με την ψήφο τους «παρών», «λευκό» και « αποχή» καταδίκασαν μία γειτονιά της πόλης στην παρακμή.

Ο Καζαντζάκης είπε «Κάθε Έλληνας που δεν παίρνει, ας είναι και μια φορά στη ζωή του, μια γενναία απόφαση, προδίνει τη ράτσα του».

 

Επίμαχος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox