Τα Νέα Σε Τίτλους :
25
Ιουλίου

Ελεύθεροι Επαγγελματίες Και Ασφαλισμένοι Του ΟΑΕΕ Καταθέτουν Ασφαλιστικά Μέτρα

Κατηγορία Επικαιρότητα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί συμπολίτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ,
Την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014, το πρωι μετά τις 8:00, εκδικάζονται, στο κτίριο 5 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ασφαλιστικά μέτρα για αγωγή με την οποία έχουν προσφύγει εναντίον του ΟΑΕΕ ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι (πρώην ασφαλισμένοι) του κλάδου των ελεύθερων επαγγελματιών, με την αρωγή και τον συντονισμό ίων συμμετεχόντων πολιτών από το ΙΝΚΑ Κρήτης, και δικηγόρο τον κο Ιωάννη Μυταλούλη, μέλους της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης του Ε.ΠΑ.Μ.
Ο κος Μυταλούλης είναι ένας από τους λίγους δικηγόρους που τολμά σήμερα να αντιστέκεται στο σύστημα και ήδη έχει σημαντικές επιτυχίες, όπως για παράδειγμα την αποσύνδεση του ΕΕΤΗΔΕ (χαράτσι ΔΕΗ) από τους λογαριασμούς ρεύματος,
Η δίκη των ασφαλιστικών μέτρων, που είναι υια υπερκομματική προσπάθεια, γίνεται με εντολή και έξοδα του Συλλόγου Ασφαλισμένων Ανασφάλιστων ΟΑΕΕ Ν. Αττικής ώστε να στηριχθεί η προσπάθεια του !ΝΚΑ Κρήτης, και αφορά το θέμα της διακοπής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στην περίπτωση οφειλών στον ΟΑΕΕ και τις καταχρηστικές χρεώσεις αντίστοιχων εισφορών από τον ΟΑΕΕ.
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ί
Είναι επομένως εξαιρετικά κρίσιμο, όλοι όσοι έχουν έννομη σχέση και συμφέρον αττό τον ΟΑΕΕ να βρίσκονται στην εκδίκαση της υπόθεσης, ως παράσταση πολίτικης αγωγής, έχοντας μόνον μαζί τους την ταυτότητα τους και τον αριθμό μητρώου ασφαλισμένου σε περίπτωση που τους ζητηθεί.
Για την αυτοπρόσωπη αυτή εμφάνιση δεν απαιτείται δικηγόρος, επομένως δεν υπάρχουν έξοδα με εξαίρεση ίσως την πιθανότητα να ζητηθεί π πληρωμή για «μεγαρόσημο» αξίας 3 ευρώ.
Οποιοσδήποτε λοιπόν ασφαλισμένος του ΟΑΕΕ μπορεί να εμφανιστεί χωρίς δικηγόρο Kat να δηλώσει στο δικαστή ότι "παρεμβαίνει" (τεχνικός όρος, σημαίνει ότι εισέρχεσαι σε μια δίκη και υποστηρίζεις τη μια από τις δύο αντίδικες πλευρές) υπέρ του ΪΝΚΑ Κρήτης και των λοιπών αιτούντων κατά ΟΑΕΕ.
Με την μαζική και δυναμική παρουσία μας, να παραβρεθούμε και να δηλώσουμε όλοι, είτε ως παράσταση πολιτικής αγωγής, είτε ως αλληλέγγυοι, να αποτρέψουμε την πιθανότητα να Βγει αρνητική απόφαση για τους ασφαλισμένους και μάλιστα ψευδεπίγραφα «ΕΝ ONOMATΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ».


Η ΠΙΕΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 30-7-2014

 

Πηγή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox