Τα Νέα Σε Τίτλους :
07
Φεβρουαρίου

ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ( Του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού & Του Δήμου Ιλίου)

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Εχουν περάσει 4 μήνες  από τότε που ο Δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού και ο Δήμος Ιλίου, έχουν παραλάβει το έργο της Επέκτασης της Λ. Θηβών, χωρίς να προβάλλουν ενστάσεις και αντιρρήσεις, δημιουργώντας  τα  προσωπικά τους πολιτικά  παρασκηνιακά παιχνίδια.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων κλείνει πρόχειρα και αυθαίρετα το ρεύμα καθόδου  της  Λ.Θηβών  για την δήθεν ασφάλεια των κατοίκων του, κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Τροχαίας για διακοπή της κυκλοφορίας μόνο του ενός ρεύματος της Λ. Θηβών,  παίζοντας  μικροπολιτικά παιχνίδια  με την ασφάλεια και την υπομονή των κατοίκων της περιοχής, τους οποίους διαβεβαίωνε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η Λ. Θηβών δεν  θα δοθεί σε κυκλοφορία, πριν διευθετηθούν τα υπάρχοντα προβλήματα.
Δεν μας έχει πει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού τι προσπαθεί να επιτύχει μπλοκάροντας  το ένα ρεύμα κυκλοφορίας του δρόμου για δύο μήνες,  χωρίς να έχει κάποιο σχέδιο  για την λύση του προβλήματος.
Η  συγκοινωνιακή μελέτη του έργου της Θηβών προβλέπει κάτι πρωτοπόρο και καινοτόμο  για την περιοχή του Καματερού. Τον αποκλεισμό μίας ολόκληρης συνοικίας  του Καματερού « ΘΕΟΤΟΚΟΣ» από την πρόσβαση στην Λ. Θηβών.
Δηλαδή ένας αδιαμόρφωτος και σε κακή κατάσταση δρόμος η οδός Επτανήσου είναι η μόνη πρόσβαση μίας ολόκληρης πολεοδομικής περιοχής στην Λ. Φυλής στην συμβολή της με την Λ. Θηβών, στον κόμβο που ποτέ δεν κατασκευάστηκε.
Οι αντιδράσεις των κατοίκων του Καματερού σφοδρές καθώς δεν προστατεύεται η μετακίνηση και η ασφάλειά τους.
Και στην κατάσταση αυτή που έχει δημιουργηθεί για τους κατοίκους οι Δήμαρχοι Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Ιλίου  προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις, εγκαταλείποντας τους δημότες στην τύχη τους για ακόμα μία φορά.
Επιλέγουν λοιπόν τον δρόμο της κακίας …

 

Επίμαχος ...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox