Τα Νέα Σε Τίτλους :
12
Μαΐου

Ποιοτική αναβάθμιση της πόλης μας υπόσχονται οι υποψήφιοι Δήμαρχοι;

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά τα πολιτικά κόμματα και οι συνδυασμοί που επιμένουν στην αφισοκόλληση στους κεντρικούς  δρόμους του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού σε αντίθεση με τους όμορους Δήμους  ( Ιλιον, Περιστέρι κλ.π.) που δεν συμβαίνει. Όλοι αυτοί που ενώ ζητούν την ψήφο μας και υπερασπίζονται τα δικαιώματα του πολίτη, την ίδια στιγμή τα καταπατούν αναρτώντας παντού τις δικές τους αφίσες και μετατρέποντας το περιβάλλον του  Δήμου μας σε χωματερή, σε μια τεράστια μουτζούρα, σε ένα πλαίσιο  παρακμής και εξαθλίωσης.

 

 

 

 

 

Με σχετική εγκύκλιο το υπουργείο Εσωτερικών ξεκαθαρίζει όσον αφορά τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συνδυασμούς απαγορεύεται  η ανάρτηση ή επικόλληση αεροπανό, πανό, αφισών γιγαντοαφισών και κάθε άλλου είδους υλικού προβολής. Είναι επιτρεπτή η τοποθέτηση αφισών εντός των χώρων που θα οριστούν με την παρ. 3 του αρ.9 του ν.3023/2002, οι ρυθμίσεις του οποίου εφαρμόζονται και για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές.

Η παραβίαση των ανωτέρω απαγορεύσεων επισύρει πρόστιμο εις βάρος του Συνδυασμού από 50.000,00 μέχρι 100.000,00 ευρώ.

 

 Το... fair play των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές  δεν το γνωρίζουν καν αρκεί να προβάλλουν τον εαυτό τους γιατί οι αρχές τους αποδεικνύουν ότι είναι ανύπαρκτες.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox