Τα Νέα Σε Τίτλους :
28
Μαΐου

Το μεγάλο παζάρι για τις κορυφαίες θέσεις στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Οι διαπραγματεύσεις για τον διορισμό των προσώπων που θα καταλάβουν τις κορυφαίες θέσεις στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και θα στηρίξουν έμπρακτα την παράταξη Σαράντη,  ξεκίνησαν ήδη από το βράδυ των εκλογών..

Το εκλογικό αποτέλεσμα ενισχύει το παζάρι που ήδη  βρίσκεται σε εξέλιξη στο Δημαρχιακό γραφείο και έχει μετατραπεί σε παρέλαση υποψηφίων για να δώσουν και να πάρουν .

Μακάρι οι  υποψήφιοι των  συνδυασμών  να  αποκωδικοποιούσαν την ρήση του Βενιαμίν Φραγκλίνου «Η ανάγκη δεν έκανε ποτέ καλά παζαρέματα».

Ειδικά όταν η ανάγκη έχει φόντο  το προσωπικό όφελος των πολιτικών μνηστήρων και όχι την αναβάθμιση της πόλης.

Την πρώτη Κυριακή των  δημοτικών εκλογών  έγινε η κατανομή  των εδρών των δημοτικών συμβούλων με το  σύστημα της απλής αναλογικής και στο δεύτερο γύρο θα κριθεί μεταξύ των δύο συνδυασμών μόνο το πρόσωπο του Δημάρχου.

Σε πρωτόγνωρα μονοπάτια  θα  εισέλθει η πολιτική  στάση των υπόλοιπων συνδυασμών να υποστηρίξουν στο δεύτερο γύρο τον Σαράντη, ενώ προεκλογικά κατανάλωσαν τόσο μελάνι και χαρτί, να επιδεικνύουν την ανεπάρκεια και την αδιαφορία του για τους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox