Τα Νέα Σε Τίτλους :
30
Αυγούστου

ΤΟ «ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ» 4.961.286,60€ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗ

Κατηγορία Τοπικά Νέα

 

Μία καθημερινή φράση που έχει τη δική της ιστορία. Η φράση «κύκνειο άσμα» χρησιμοποιείται μεταφορικά για να δηλώσει την τελευταία σημαντική πράξη ενός ανθρώπου πριν την απόσυρσή του.

 

Η παροιμιώδης αυτή φράση αποτυπώνεται στην τελευταία έκτακτη  υπ’ αριθμ. 211/201 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που έλαβε η Διοίκηση Σαράντη, καθώς συνεδρίασε  λίγες ώρες πριν την παράδοση του Δήμου στην νέα Δημοτική Αρχή με την απουσία των μελών  των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης που επέλεξαν να φυγομαχήσουν και να μη λάβουν μέρος και να εκφράσουν την άποψή τους,  στην συνεδρίαση με θέμα Έγκριση Πρακτικού Ηλεκτρονικής Αποσφράγισης Οικονομικών Προσφορών με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED και λαμπτήρων τύπου LED για την εξοικονόμηση ενέργειας στο Δημοτικό φωτισμό», ενδεικτικού προϋπολογισμού 4.961.286,60 €

 

          Η νέα Δημοτική Αρχή έχει ήδη ορκιστεί  και ανέλαβε τα καθήκοντά της αλλά δεσμεύεται να πληρώσει το υπερβολικό αυτό ποσό στην εταιρία που επέλεξε να  κατακυρώσει η προηγούμενη Διοίκηση,  με την μελέτη που η προηγούμενη Διοίκηση συνέταξε  και με τους όρους της διακήρυξης που επέλεξε.

 

          Αντί να δώσουν λογοδοσία των πεπραγμένων τους  στην νέα Δημοτική αρχή αγωνιούν μέχρι και την τελευταία στιγμή να λαμβάνουν αποφάσεις δεσμευτικές …του  προκλητικού οικονομικού μεγέθους του έργου της  ανάπλασης της Γ. Παπανδρέου.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox