Τα Νέα Σε Τίτλους :
13
Απριλίου

Όταν γράφεται ιστορία στο …Γεροβουνό.

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Μετά από πολλές δεκαετίες,  από το έτος 1986 που μπήκε η περιοχή του Γεροβουνού στο σχέδιο, ξεκίνησε και ολοκληρώνεται η διάνοιξη του κεντρικού δρόμου Κ. Παλαμά, δρόμο στον οποίο έχουν χαθεί πολλές ανθρώπινες ζωές και έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα.

 

  Ήταν  επίμονο αίτημα της τοπικής κοινωνίας  και των πολιτών. Μετά από συντονισμένες ενέργειες  πραγματοποιήθηκε  από τον νέο Δήμαρχο Σταύρο Τσίρμπα , ο οποίος έχει δεσμευτεί για το έργο αυτό μόλις ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου.

 

 

 Η Διοίκηση  πιστεύει ότι 34  χρόνια απομόνωσης, ταλαιπωριών, θυσιών και υπομονής είναι αρκετά, ενώ γνωρίζει ότι μόνο με την διάνοιξη και την διαμόρφωση της Κ. Παλαμά  θα βελτιωθεί η καθημερινότητά των πολιτών και κυρίως η ασφάλεια τους.  

 

 

 

Η πρώτη μάνδρα που έπεσε στην Κ. Παλαμά ήταν εκεί από το 1957 και δημιουργούσε εμπόδιο στην ορατότητα των πεζών και των οχημάτων.

Οι ψευτομηνύσεις και οι απειλές κατά του Δημάρχου και των αρμόδιων Αντιδημάρχων δημιουργούν καλύτερο κλίμα να απομονώνονται οι λίγες λυπηρές  εξαιρέσεις πολιτών που προσπαθούν να εμποδίσουν το έργο της

διάνοιξης του δρόμου, για την προάσπιση προσωπικών συμφερόντων και οι πολλοί να χειροκροτούν τον Δήμαρχο και την διοίκηση.

 

 

Ακόμη και όταν σύρεται στο Αστυνομικό Τμήμα, διότι ενεργεί νόμιμα την διάνοιξη του δρόμου με τον κόσμο στο πλάι του…όλοι μαζί Δημότες και Διοίκηση γράφουν ιστορία…

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox