Τα Νέα Σε Τίτλους :
22
Ιανουαρίου

Ο ΙΣΟΒΙΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Κατηγορία Τοπικά Νέα

 

Ο Ισοβίτης  του Αρκά είναι ένας αδικημένος,  διανοούμενος. Ευαίσθητος και αλτρουιστής, δείχνει πρόθυμος να βοηθήσει κάθε δυστυχισμένο, έστω κι αν δεν μπορεί…


Ο Ισοβίτης των Αγίων Αναργύρων  νιώθει ότι η ύπαρξή του έχει άμεση  επαγγελματική εξάρτηση,  υπό καθεστώς προστατευτισμού και ειδικών προνομίων, ως προμηθευτής του Δημοσίου.


Επιδιώκει  να προασπίσει και να προαγάγει τα συμφέροντά του – τα περίφημα «κεκτημένα» τα οποία όταν χάσει,  θεωρεί ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης.


Κεκτημένα είναι η σκληρή δουλειά και η καταξίωση του ανθρώπου  από αυτήν. Κεκτημένα είναι η προσωπικότητα με αρχές και ήθος.


Ηθος δεν δείχνει όταν αποδειχθείς στην ουσία ισόβιος επαγγελματίας  των Νοσοκομείων, των Δήμων, των Περιφερειών ζώντας αποκλειστικά  από το δημόσιο χρήμα.


Και θεωρείς ότι όταν αποκόπτεσαι από τους «πολιτικούς σου φίλους» ξεκινάς και «καταγγέλλεις»  για ανικανότητα, γραφειοκρατία, διαπλοκή και κυρίως διαφθορά  το σύστημα  που επί χρόνια υπηρετείς και βάζεις το λιθαράκι σου στην αναβάθμιση και εξέλιξη…


Ο Ισοβίτης μένει προσηλωμένος στην πολιτική μηχανή των παράπλευρων πελατειακών σχέσεων,  που θέλει να  παραμείνει άθικτη και η κατασκευασμένη (ψευδο)αξιοκρατία να διορίζει «ημετέρους»  και η διαπλοκή να μη διαταράσσεται.


Τον ενοχλεί μια νέα Διοίκηση του Δήμου Αγίων Αναργύρων- Καματερού, να επιδεικνύει πολιτική και δημόσια ευθύνη, να επιβάλλει νέα ήθη και αρχές,  ώστε να ξεκαθαρίζει το τοπίο… χωρίς ισοβίτες!

 

Επίμαχος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox