Τα Νέα Σε Τίτλους :
07
Ιουνίου

Επανασύσταση του αστυνομικού τμήματος στο Καματερό και αύξηση των δυνάμεων οι δυο άξονες για την παραβατικότητα σε Αγίους Αναργύρους-Καματερό

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρος Τσίρμπας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Βαβλαδέλη. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο, με κυριότερα αυτά της παραβατικότητας, των καταστροφών σε δημόσιες δομές και της μικροεγκληματικότητας που αυξάνεται διαρκώς.

Ο Σταύρος Τσίρμπας έθεσε ως προτεραιότητα το ζήτημα της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών και των επιχειρήσεων, ενώ ενημέρωσε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τα αυξημένα κρούσματα παραβατικότητας που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό και στις 2 δημοτικές κοινότητες.

Κατόπιν συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα της περιοχής θέτοντας ως κύριο μοχλό διεύρυνσης της ασφάλειας και την επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος στο Καματερό.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι θα προχωρήσει άμεσα η διαδικασία για την επανασύσταση του Αστυνομικού Τμήματος στο Καματερό τόσο ως Α.Τ αλλά και ως Τμήμα Ασφαλείας και δεσμεύθηκε ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση του τμήματος των Αγίων Αναργύρων με επιπλέον προσωπικό.

Επίσης, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ενιαίου γενικού σχεδιασμού σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της παραβατικότητας με αύξηση των δυνάμεων ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ, ασφάλειας κλπ σε συνεργασία με το Δήμο, ώστε να βελτιωθεί τόσο η αποτελεσματικότητα, πρόληψη όσο και η αίσθηση ασφαλείας των πολιτών.

Ο Σταύρος Τσίρμπας εξέφρασε την ικανοποίησή του υπογραμμίζοντας ότι, ” η επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος Καματερού, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση φαινομένων εγκληματικότητας και φθοράς της δημοτικής περιουσίας. Ως Δήμος καταβάλλουμε  κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διασφαλιστεί ακόμη περισσότερο  η ομαλή λειτουργία της πόλης και οι ζωές και οι περιουσίες των συμπολιτών μας”.

 

Πηγή: doxthi.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox