Τα Νέα Σε Τίτλους :
11
Ιουνίου

Η "Οδύσσεια" Των Κατοίκων Της Οδού ... Ιθάκης Στο Καματερό

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Οι κάτοικοι της οδού Ιθάκης στο Καματερό από το 1986, οπότε έχει ενταχθεί στο σχέδιο πόλεως η περιοχή ανέμεναν την διαμόρφωση του δρόμου, επί πολλά έτη, υπομονετικά. Περάσανε  πολλές διοικήσεις, πολλές προεκλογικές περίοδοι και πολλές υποσχέσεις μέχρι το Μάϊο του 2014. Χρειάστηκε να περάσουν 28 χρόνια για να ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης πεζοδρομίων και ασφαλτόστρωσης της οδού Ιθάκης. Όλα αυτά τα χρόνια οι κάτοικοι ζούνε  μέσα στον αδιαμόρφωτο χωματόδρομο με λακούβες από την βροχή, ενώ όλοι οι γύρω δρόμοι είναι πλήρως διαμορφωμένοι και ασφαλτοστρωμένοι.
    Τι συνέβαινε άραγε τόσα χρόνια στην οδό Ιθάκης?
    Τι συμβαίνει τελικά και σήμερα, όταν τα έργα ξεκίνησαν πριν τις εκλογές, ενώ αμέσως  μετά σταμάτησαν ξαφνικά?
    Οι κάτοικοι σε έξαλλη πλέον κατάσταση έχουν συγκεντρωθεί και αναμένονται να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους στην Διοίκηση του Δήμου, καταγγέλλοντας την πρακτική την οποία ακολουθούν οι υπεύθυνοι του έργου, οι οποίοι δεν τους ενημερώνουν  για την αιτία που σταμάτησαν οι εργασίες.
    Εύλογα αναρωτιέται κανείς για την διαδικασία της ανάθεσης και της μελέτης του έργου και αν από την διακοπή των εργασιών, προκύπτει κατασπατάληση δημόσιου χρήματος εις βάρος των δημοτών.
    Θα πάρουν άραγε τις απαντήσεις που ζητούν ή θα συνεχιστεί η… οδύσσεια τους?

 

Ο Επίμαχος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox