Τα Νέα Σε Τίτλους :
29
Ιουνίου

Νέα Στοιχεία Για Την Συμπλοκή Σε Σχολείο Στο Καματερό

Κατηγορία Ρεπορτάζ

Ο Επίμαχος κάνοντας ρεπορτάζ για το θέμα ανακάλυψε νέα και ίσως ενδιαφέροντα στοιχεία. Η συστέγαση των δύο σχολείων 1ου Επαλ Καματερού και 2ου Επαλ Αγ. Αναργύρων έχει δημιουργήσει πολλά θέματα στις σχέσεις των παιδιών καθημερινά. Η γενικευμένη σύρραξη της Παρασκευής στην οποία συμμετείχαν πάνω από 20 άτομα ήταν το τελευταίο  και πιο δυσάρεστο κεφάλαιο, σε συνεχιζόμενες εντάσεις που επικρατούσαν το τελευταίο διάστημα.  Η  συμπλοκή της Παρασκευής ήταν ήδη προσχεδιασμένη και δεν ήταν μία άτυχη στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Το γνώριζαν πολλοί και ίσως θα μπορούσε να αποφευχθεί. Τα παιδιά που μας μίλησαν για το θέμα, είπαν πως φοβούνται και οι ίδιοι και δεν μπορούν να μιλήσουν περισσότερο.
    Ο Διευθυντής του Σχολείου δεν ξέρουμε γιατί υποστήριξε ότι όσοι ενεπλάκησαν στην συμπλοκή δεν ήταν μαθητές του σχολείου, πράγμα το οποίο δεν είναι αλήθεια. Ήθελε να αποφύγει να αποκαλυφθεί κάτι περισσότερο?  Η συμμετοχή εξωσχολικών που ήρθαν να βοηθήσουν τους μαθητές δεν  μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο γεγονός.
    Ας ελπίσουμε ότι δεν πρόκειται  για σχολικό εκφοβισμό ανάμεσα στους «Βόρειους και Νότιους» αλλά για  ένα μεμονωμένο γεγονός.
    Το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί …

Επίμαχος

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014 19:37
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Facebook LikeBox