Τα Νέα Σε Τίτλους :
11
Ιουνίου

Ηχηρό Οχι Των Κατοίκων Στην Εμπορευματοποίηση Του Πάρκου (VIDEO)

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Θερμή και πολυπληθής η  κινητοποίηση κατοίκων και φορέων   του  Ιλίου, των Αγίων Αναργύρων και του Καματερού, την Τετάρτη 11  Ιουνίου και ώρα 18.00 όπου συγκεντρώθηκαν  και πάλι στην είσοδο του Πάρκου Περιβαλλοντολογικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης»,  προκειμένου να αποτρέψουν την  δημοπράτηση  δύο χώρων σε ιδιώτες. Σύνθημα των συγκεντρωμένων πολιτών ήταν μετά την εγκατάλειψη ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση του πάρκου, υπερασπιζόμενοι τον δημόσιο χαρακτήρα του.
 Παρευρεθηκαν γα την υποστήριξη  των πολιτών ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλληλεγγύη η Δύναμή μας», Γιώργος Κομματάς,  ο επικεφαλής της Ασυμβίβαστης Πορείας κ. Νταηλάκης καθώς και μέλη των παρατάξεων τους, εκπρόσωποι της Δημοτικής Παράταξης  «Ανυπότακτη Πόλη - Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση στις γειτονιές Αγ. Αναργύρων-Καματερού.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι από την πλευρά της Διοίκησης του Δήμου δεν παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ν. Σαράντης, παρά το γεγονός ότι δηλώνει με επιστολές την υποστήριξη του.
 Ο μόνος που εμφανίστηκε διακριτικά και σε ασφαλή απόσταση είναι ο Αντιδήμαρχος Αγ. Αναργύρων- Καματερού κ. Ι. Ελαιοτριβάρης.
    Οι κάτοικοι ανανέωσαν το ραντεβού τους  και επαγρυπνούν για την διάσωση του πάρκου « Αντώνης Τρίτσης».

Ό Επίμαχος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Facebook LikeBox